Θέλει να κρατήσει τον Κάτσε

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του Έργκους Κάτσε στο έμψυχο δυναμικό του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του Έργκους Κάτσε στο έμψυχο δυναμικό του και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» μελετούν το ενδεχόμενο απόκτησης των δικαιωμάτων του Αλβανού μέσου από τον ΠΑΟΚ, ενεργοποιώντας την οψιόν, που υπάρχει στη συμφωνία των δυο πλευρών, τον περασμένο Ιανουάριο. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» φέρονται ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του Κάτσε την εφετινή σεζόν, ενώ καλή άποψη για τον παίκτη φέρεται να έχει και ο Νίκος Νταμπίζας.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τους περιορισμούς που θα ισχύσουν για τον Παναθηναϊκό, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σχετικά με τις μετεγγραφές που θα μπορεί να κάνει και τις ανανεώσεις. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η γνώμη του νέου προπονητή. Αν η εισήγησή του είναι θετική, τότε θα γίνει προσπάθεια απόκτησης των δικαιωμάτων του Κάτσε, σε διαφορετική περίπτωση, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν άλλες περιπτώσεις.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.