«Ζοτς»: Να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο

Με την πρόκριση στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα να έρχεται ένα βήμα πιο κοντά, μετά το 2 στα 3 του Παναθηναϊκού, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίσει κάνει εμφανίσεις σαν τη σημερινή.

Με την πρόκριση στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα να έρχεται ένα βήμα πιο κοντά, μετά το 2 στα 3 του Παναθηναϊκού, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίσει κάνει εμφανίσεις σαν τη σημερινή. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να την ενισχύσει με την παρουσία του την επόμενη Πέμπτη (9/2), οπότε υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ.

Για το πως έφτασαν στην αποψινή νίκη απέναντι στην Φενέρ, ο Σέρβος κόουτς επεσήμανε ότι «αρχίσαμε προσεκτικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι κι είμαστε ευχαριστημένοι, όπως αγωνιστήκαμε. Παίξαμε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι. Τους κρατήσαμε στους 56 πόντους μέσα στην έδρας τους, που είναι πολύ σημαντικό, κάτι που με ικανοποιεί πάρα πολύ και δείχνει πόσο καλή αμυντική λειτουργία είχαμε. Όπως είχα πει, μετά το ματς με την Ούνιξ τίποτα δεν είχε τελειώσει. Όλοι έχουν πιθανότητες κι έχουμε τρία παιχνίδια. Έτσι και τώρα θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο και να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στους παίκτες».

Για το… κλίμα που συνάντησε ο Παναθηναϊκός στην «Ούλκερ Σπορτς Αρένα» μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Για την ατμόσφαιρα θέλω να πω ήταν εξαιρετική στο γήπεδο της Φενέρ. Πιστεύω ότι μία ομάδα όπως η Φενέρ αξίζει να έχει ένα τέτοιο γήπεδο. Εξαιρετική ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια και σε αυτούς. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με συγκέντρωση γιατι την επόμενη εβδομάδα έχουμε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια», δήλωσε.

Πλέον, η επόμενη εβδομάδα φέρνει ξανά τις δύο ομάδες αντιμέτωπες, στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά, με την έναρξη του β΄ γύρου του «ΤΟΡ 16» και ο «Ζοτς» υπογράμμισε πως «θέλω να πω στους οπαδούς μας πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με την Φενέρ. Να ξεχάσουν το αποτέλεσμα και να είναι εκεί να μας βοηθήσουν. Οι αντίπαλοί μας είναι περήφανοι άνθρωποι και δε θα το αφήσουν έτσι. Είναι ένα παιχνίδι που αρχίζει από το μηδέν και θα έρθουν να παίξουμε ένα τελείως διαφορετικό ματς. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι σημαντικό ματς και τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί αν έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα, θα έχουμε πάλι ότι είχαμε και μετά την Ούνικς. Είναι πολύ σημαντικό να είναι δίπλα μας, να νικήσουμε και να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.