Άρνεσεν: “Διαφορετική φιλοσοφία”

Ο Φρανκ Άρνεσεν τόνισε ότι είχε προτείνει ο ίδιος στον Ιβάν Σαββίδη να τελειώσουν... μια ώρα αρχύτερα τη συνεργασία τους.

Ο Φρανκ Άρνεσεν τόνισε ότι είχε προτείνει ο ίδιος στον Ιβάν Σαββίδη να τελειώσουν… μια ώρα αρχύτερα τη συνεργασία τους. Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα “Hamburger Morgenpost”, ο Δανός υποστήριξε ότι υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στον ίδιο και τον ΠΑΟΚ, ενώ παραδέχθηκε ότι έκανε κι αυτός κάποια λάθη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

“Υπήρχε διαφορετική φιλοσοφία με την ομάδα από την αρχή και για αυτό τον λόγο στο συμβόλαιο τριών ετών που υπογράψαμε μπήκε μία οψιόν για ολοκλήρωση της συνεργασίας στον πρώτο χρόνο αν δεν ταιριάζαμε, όπως και συνέβη. Όταν μετά από λίγο καιρό συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε προέτρεψα τον ιδιοκτήτη να σταματήσουμε να συνεργαζόμαστε, λέγοντας του ‘ας το τελειώσουμε, αφού κάποια στιγμή θα χωρίσουμε’. Έκανα και λάθη στον ΠΑΟΚ, αλλά ειλικρινά ξέρω τι μπορώ να κάνω, κι αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Και στο Αμβούργο αντιμετώπισα άσχημες κριτικές. Ωστόσο παρατηρώ ότι στο Αμβούργο υπάρχουν ακόμα παίκτες που είχα φέρει εγώ, όπως οι Άντλερ, Ιλίσεβιτς και Ρούντνεβς και αυτό κάτι σημαίνει.

Είμαι ακόμα ζεστός, θέλω να δουλέψω και όχι να σταματήσω, είμαι για όλες τις προτάσεις ανοιχτός. Ωστόσο σίγουρα δε θα κάνω στο μέλλον τα πάντα, αλλά θα δεχτώ μόνο προτάσεις που μου ταιριάζουν”.

Για τον Ρούντνεβς, τον οποίο προσπάθησε να φέρει στον ΠΑΟΚ:
“Ήθελα πάρα πολύ να φέρω στον ΠΑΟΚ τον Ρούντνεβς, αλλά εκείνος που είπε ότι αγαπάει το Αμβούργο και δε θέλει να φύγει από εκεί, αλλά να παλέψει για τη θέση του. Αυτό μας δυσαρέστησε αρκετά τότε, αλλά ήταν η σωστή απόφαση, όπως φαίνεται, για τον Ρούντνεβς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.