Θέλει τον Κουρμπέλη ο Θεοδωρίδης

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως θα ήθελε να δει τον Δημήτρη Κουρμπέλη με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ επιβεβαίωσε τις προσπάθειες που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως θα ήθελε να δει τον Δημήτρη Κουρμπέλη με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ επιβεβαίωσε τις προσπάθειες που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, για τον οποίο εμφανίστηκε σίγουρος πως θα κάνει άμεσα τη διαφορά. 

Αρχικά, ο Θεοδωρίδης δήλωσε στην εφημερίδα «Φως των Σπορ»: «Εγώ πάντα ήθελα θηρία, δυνατά παιδιά, να ρίχνουν ξύλο, να μην πηδάνε πάνω από την μπάλα όπως φέτος. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό. Τα τελευταία χρόνια τρεις παίκτες μόνο μου αρέσανε από τον Παναθηναϊκό και τους ήθελα στην ομάδα μας. Ο ένας ήταν ο Μπεργκ. Πάει αυτός. Ο άλλος ήταν ο Μολέδο. Αυτόν αν τον φέρουμε από την Βραζιλία τώρα θα είναι μεγάλη επιτυχία. Και ο Κουρμπέλης μού αρέσει γιατί μου θυμίζει τον Στολτίδη που ήταν αδυναμία μου… Παίχτες που έχουν κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, πετυχαίνουν στον Ολυμπιακό, όπως είχα αγαπήσει τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου. Και σπουδαίο δεξί μπακ μπορεί να γίνει αυτός ο Μασούρας της Λάρισας».

Σχετικά με την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο Θεοδωρίδης σχολίασε: «Ο Λάζαρος είναι το παιχτρόνι. Θα κάνει τη διαφορά φέτος. Και εκτιμάω ότι όπου πήγε έδινε και την ψυχή του».

Παράλληλα, ο Θεοδωρίδης αναφέρθηκε και στον Τάκη Λεμονή: «Ο Κοβάσεβιτς είναι ο υπεύθυνος για ό,τι έγινε με τον Λεμονή και για τον ερχομό του άλλου. Εγώ τον ήθελα τον Τάκη στην ομάδα. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα. Δικαιώθηκα που έλεγα ότι άλλος βάζει τα λεφτά και άλλος θα τους πάρει το πρωτάθλημα…».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης έχει υποστεί τα πάνδεινα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μασάει, είναι παλικάρι. Θα είμαι δίπλα του όσο ζω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.