Καζίμ Ρίτσαρντς: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός»

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Καζίμ Ρίτσαρντς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως θ' αγωνίζεται στους "ερυθρόλευκους"

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Καζίμ Ρίτσαρντς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως θ’ αγωνίζεται στους “ερυθρόλευκους”: «Πραγματικά νιώθω προνομιούχος που ήρθα σε μία ομάδα που αγωνίζεται πάντα για την κορυφή και εδώ και χρόνια πετυχαίνει τους στόχους της. Είναι τιμή για μένα να είμαι παίκτης του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας».
         
Και πρόσθεσε ο 26χρονος δεξιός χαφ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και μου αρέσει αυτό. Μου ταιριάζει η νοοτροπία της νέας μου ομάδας. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω και να ικανοποιήσω με την απόδοσή μου τον προπονητή, τη διοίκηση αλλά και του οπαδούς της ομάδας».
         
Την Τετάρτη στις 14.00 η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσίασε τόσο τον Καζίμ Ρίτσαρντς, όσο και τον Ρόι Κάρολ σε εκδήλωση που θα γίνει στα γραφεία της πειραϊκής εταρίας στην Πλατεία Αλεξάνδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.