Κάρολ: “Είμαι… νέος για τη θέση” (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, ο Ρόι Κάρολ τόνισε ότι έχει φιλοδοξίες και ότι θέλει μέσω των Ερυθρόλευκων... να φανεί.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, ο Ρόι Κάρολ τόνισε ότι έχει φιλοδοξίες και ότι θέλει μέσω των Ερυθρόλευκων… να φανεί. Ο 34χρονος τερματοφύλακας μίλησε στους δημοσιογράφους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και υποσχέθηκε ότι θα δώσει το 100% των δυνάμεων του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κάρολ:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:
«Είμαι ακόμα 34 ετών και για την θέση που παίζω θεωρείται ότι είμαι νέος. Έχω ακόμα μπροστά μου φιλοδοξίες για την καριέρα μου. Και με το να έρθω σε μια ομάδα υψηλότατου επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός, με αυτό τον τρόπο δείχνει την φιλοδοξία μου και θα με δουν από την χώρα μου ότι παίζω ακόμα σε υψηλό επίπεδο».

Για τη συνεργασία με τον Μέγερι:
«Γενικά όπου έχω πάει έχω γίνει φίλος με του τερματοφύλακες. Είναι όμορφα να ακούς ότι μπορεί να μάθει κάτι από μένα αλλά εγώ μπορώ να πως ότι σε οποιαδήποτε ηλικία μπορείς να μάθεις και από άλλους περισσότερα».

Για το υπόλοιπο της σεζόν:
«Έχει περάσει το μισό της σεζόν και τώρα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για το δεύτερο μισό. Έχω παίξει με τον Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος μας έλεγε ότι αυτό το μισό έχει σημασία και ότι πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον εαυτό του:
«Είμαι φιλόδοξος όταν μπαίνω στο παιχνίδι θέλω πάντα να κερδίζω. Είμαι ένας τυπικός Ιρλανδός».

Για τον κόσμο:
«Θα κάνω ότι μπορώ για τους συμπαίκτες μου και του φιλάθλους. Αυτό μπορώ να τους υποσχεθώ. Θα δώσω το 100% των δυνάμεων και εύχομαι το καλύτερο για αυτούς».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:
«Είναι καλά εδώ. Ήρθα την Κυριακή γνώρισα κάποιους συμπαίκτες μου, έκανα μια προπόνηση μαζί τους. Σήμερα γνώρισα και τους υπόλοιπους. Αισθάνομαι καλά με έχουν καλοδεχτεί με έχουν κάνει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Το μόνο που μένει είναι να βρω ένα σπίτι και να φέρω την οικογένειά μου από την Κρήτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.