Δημοπρασία φιλανθρωπικού χαρακτήρα …

Η φιλανθρωπική δράση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζεται μέσα από το PAOK Action, έναν ζωντανό οργανισμό με κινήσεις κι ενέργειες άλλες ορατές, όπως η παροχή - σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας - μέρος των εισπράξεων σε κάποιον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη οικονομικής - κι όχι μόνον - βοήθειας κι άλλες που δε φτάνουν πάντα στη δημοσιότητα.

Η φιλανθρωπική δράση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζεται μέσα από το PAOK Action, έναν ζωντανό οργανισμό με κινήσεις κι ενέργειες άλλες ορατές, όπως η παροχή – σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας – μέρος των εισπράξεων σε κάποιον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη οικονομικής – κι όχι μόνον – βοήθειας κι άλλες που δε φτάνουν πάντα στη δημοσιότητα. 

Στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων που χρησιμοποιούνται γι’ αυτούς τους σκοπούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται δημοπρασίες κι η πλέον πρόσφατη, που είναι σ’ εξέλιξη, αφορά την υπογεγραμμένη φανέλα του Χάρη Χαρίση, πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του “Δικεφάλου”. 

Με την τιμή της να βρίσκεται πλέον στα πενήντα πέντε ευρώ, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί ν’ απευθυνθεί στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://store.paokfc.gr/greek/auction-jersey.html.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.