Το +5 και τα μάτια τους

Το πολύτιμο +5 στην κορυφή θα προσπαθήσει να διαφυλάξει ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει (17:15, Novasports 2) στο Καυτατζόγλειο την ουραγό Δόξα Δράμας.

Το πολύτιμο +5 στην κορυφή θα προσπαθήσει να διαφυλάξει ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει (17:15, Novasports 2) στο Καυτατζόγλειο την ουραγό Δόξα Δράμας. Στόχος του να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ώστε να αποφύγει τα καρδιοχτύπια του προ 10ημέρου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Το ματς αποτελεί τεστ για τους “πράσινους” οι οποίοι θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα χωρίς τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο πρώτος σκορερ του πρωταθλήματος έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού. Δίχως αυτόν ο Παναθηναϊκός είχε φέρει 1-1 στις 4/1 με τον Παναιτωλικό.

Ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την 11αδα: Κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, στην άμυνα – τους Μαρίνο, Κατσουράνη, Σαριέγκι και Ιωαννίδη, στο κέντρο οι Βιτόλο, Κουίνσι, Ζέκα και στην επίθεση τους Κλέιτον και Τοτσέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βύντρα, Καραγκούνης, Μπιάρσμιρ, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Μαυρίας.

Ο Πορτογάλος προσπάθησε να “ντοπάρει” τους παίκτες με αφορμή την ανακοίνωση που εξεδωσε η Σουπερ Λιγκ κατά του Δημήτρη Γόντικα. «Αντί να κοιτούν το καλό του ποδοσφαίρου τα βάζουν με τον Παναθηναϊκό και τη διοίκησή του. Ολοι στη χώρα αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Θέλουν με κάθε τρόπο να μας ρίξουν από την κορυφή και δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε» τους είπε.

Απέναντι στην Δόξα Δράμας οι «πράσινοι» έχουν δώδεκα νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες. Μετρούν 17συνεχόμενες νίκες – ανεξαρτήτου έδρας – μετά το 1-1 στις 9 Μαρτίου 1986 στη Δράμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.