Θα το παλέψει…

Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για την απόκτηση ενός δεξιού μεσοεπιθετικού, με την προϋπόθεση να είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για την απόκτηση ενός δεξιού μεσοεπιθετικού, με την προϋπόθεση να είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις, αν και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι δύσκολο να αποκτήσεις έναν πρωτοκλασάτο παίκτη.

Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί σχετικά, ξεχωρίζει του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, αλλά η Τότεναμ ζητάει ένα γερό οικονομικό αντάλλαγμα για να τον παραχωρήσει, τη στιγμή που βρίσκεται στη διεκδίκηση και ισπανικών ομάδων. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει επίσης στη λίστα του και τον Ερνάν Πέρες, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στη Βιγιαρεάλ.

Παράλληλα, δεν έχει τελειώσει η υπόθεση Φορμίκα, αν και είναι δεδομένο ότι οι πιθανότητες να ντυθεί ο παίκτης στα “ερυθρόλευκα” είναι ελάχιστες. Η λύση του δανεισμού θα ήταν εφικτή, αλλά δεν τη δέχεται η Μπλάκμπερν, αν και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα της Νότιας Ευρώπης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.