Αγωνία Μασάδο για τη μεταγραφή

Η επικύρωση της επιμήκυνσης των δόσεων προς την εφορία και η εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας, είναι τα δύο προβλήματα τα οποία τρενάρουν, προς το παρών, την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή από τον Αρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η επικύρωση της επιμήκυνσης των δόσεων προς την εφορία και η εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας, είναι τα δύο προβλήματα τα οποία τρενάρουν, προς το παρών, την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή από τον Αρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Μέσα στις επόμενες ημέρες και τα δύο ζητήματα αναμένεται να βρουν τη λύση τους, όμως το θέμα είναι, αυτό να γίνει εντός του Ιανουαρίου. Δηλαδή, έχουν απομείνει μόλις έξι 24ωρα (!),γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του Αρη να τρέχουν και παράλληλα μεγαλώνει η αγωνία του Μανουέλ Μασάδο! Ο προπονητής των κιτρίνων, αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν είναι παράλογος στις απαιτήσεις του, ωστόσο έχει ζητήσει, τουλάχιστον, έναν επιθετικό παίκτη για να καλύψει κάποια κενά και να μπορέσει να εφαρμόσει ευκολότερα τον σχηματισμό που επιθυμεί, εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Τα εάν η επιθυμία του αυτή γίνει πραγματικότητα, είναι κάτι που θα φανεί μέχρι την προσεχή Τρίτη (το αργότερο), ημέρα κατά την οποία εκπνέει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Κατά τα λοιπά, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ενόψει Λεβαδειακού, οι ποδοσφαιριστές του Αρη. Γιαννιώτας και Πρίττας αποτελούν τα δύο ερωτηματικά για τον 57χρονο τεχνικό, με τις περισσότερες πιθανότητες πάντως να συγκεντρώνει ο πρώτος. Ο κ. Μασάδο αναμένεται να δοκιμάσει κάποια πράγματα, σχηματοποιώντας σιγά-σιγά στο μυαλό του, την ενδεκάδα της Κυριακής.

*Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Κώστας Καζναφέρης ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που αντιστοιχεί στη περίπτωση, στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, την 20η αγωνιστική, όπως αποφάσισε ο Μανουέλ Μασάδο.               


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.