Ξεχωριστός αγώνας, ξεχωριστό μήνυμα

Οι καλαθοσφαιριστές με αμαξίδιο «κέρδισαν» το κοινό στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (29/5), δείχνοντας τις ικανότητές τους.

Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ διεξήχθη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του 3ου ημιτελικού των play offs της Basket League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, την περασμένη Τρίτη (29/5) στο “PAOK Sports Arena”.

Μία αντιπροσωπεία καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο συμμετείχε σε αυτόν, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την προσπάθεια των αθλητών. Μετά το τέλος του αγώνα, οι συμμετέχοντες, οι οποίοι έδειξαν τις ικανότητές τους και παράλληλα με την προσπάθειά τους έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη την κοινωνία, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΕΣΑΚΕ με την ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο), με την πολύτιμη αρωγή του ΟΠΑΠ, ο οποίος είναι κεντρικός χορηγός της ΟΣΕΚΑ, αλλά και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.