«Από τις χειρότερες ήττες με την Άντερλεχτ»

Ως μία από τις χειρότερες ήττες της καριέρας του χαρακτήρισε αυτή από την Άντερλεχτ ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ως μία από τις χειρότερες ήττες της καριέρας του χαρακτήρισε αυτή από την Άντερλεχτ ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

«Πολλοί ενοχληθήκαμε από αυτόν τον πρόωρο αποκλεισμό. Για μένα είναι μία από τις χειρότερες ήττες της καριέρας μου. Χάσαμε από ατυχία στις Βρυξέλλες με 1-0 και ήμασταν κακοί στον επαναληπτικό. Αλλά, όταν σε δύο παιχνίδια έχουμε χάσει 15 ευκαιρίες και έχουμε πετύχει ένα και μόνο γκολ και αυτό με πέναλτι, δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε πως θα αποκλείσουμε την Άντερλεχτ» ανέφερε ο Σέρβος μέσος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της σερβικής εφημερίδας “Novosti”, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε πάλι τον τίτλο, αλλά δεν το γιορτάσαμε. Αργεί ακόμα το πάρτι. Μπροστά μας έχουμε τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ που είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά έχουμε τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη, γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι. Θα κατακτήσουμε το νταμπλ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά την παρουσία του προπονητή της Σερβίας, Ράντοβαν Τσούρτσιτς, στο ματς με την Άντερλεχτ είπε: 
«Ξέρω ότι ήταν στο ματς, αλλά ούτε βρεθήκαμε, ούτε μιλήσαμε. Έχει σημασία για μένα ότι αυτή τη σεζόν παίζω πάρα πολύ και, για να είμαι ειλικρινής, είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία μου. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει και επιλέγει. Είμαι αισιόδοξος».

Προσθέτοντας για την εθνική Σερβίας, υπογράμμισε: 

«Γνωρίζουμε όλοι πόσα χάσαμε, μην καταφέρνοντας να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία, και έχουμε την υποχρέωση να αποκαταστήσουμε το σερβικό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Θα είναι δύσκολο, αλλά ήρθε η ώρα να δείξουμε αν και πόσο πραγματικά αξίζουμε».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στον Ολυμπικό Σάσα Ζντιέλαρ: 

«Ο Σάσα είναι εργατικός, δουλεύει άκοπα, διαχειρίζεται τις καταστάσεις μια χαρά, αν και είναι η πρώτη χρονιά του που δουλεύει επαγγελματικά. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είναι βασικός στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.