“Peace” ευχήθηκαν για το βόλεϊ στη Χίο

Επηρεασμένοι από τα χθεσινά ποδοσφαιρικά επεισόδια στην Τούμπα εμφανίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Χίο οι προπονητές και οι αρχηγοί των 4 ομάδων που μετέχουν στο φάιναλ φορ των γυναικών στο Κύπελλο.

Επηρεασμένοι από τα χθεσινά ποδοσφαιρικά επεισόδια στην Τούμπα εμφανίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Χίο οι προπονητές και οι αρχηγοί των 4 ομάδων που μετέχουν στο φάιναλ φορ των γυναικών στο Κύπελλο. 

«Εύχομαι τα παιχνίδια που θα γίνουν να είναι ήσυχα και να έχουν επίκεντρο μόνο το βόλεϊ. Θέλουμε να φανεί η ομαδικότητα του βόλεϊ. Τόσα χρόνια που παίζουμε αυτό μας έχει διδάξει» είπε χαρακτηριστικά η αρχηγός του ΠΑΟ, Ζένια Τσίμα με την Στέλλα Χριστοδούλου του Ολυμπιακού να συμφωνεί: «Ας κερδίσει ο καλύτερος. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο με νέα παιδιά που αγαπούν το άθλημα. Ο αθλητισμός πλάθει ολοκληρωμένους χαρακτήρες». Από την πλευρά της η αρχηγός της Ηλιούπολης, Μάρβι Γιοβάνη ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ο Σύλλογος της Ηλιούπολης σε τέτοια διοργάνωση. Θέλουμε να είναι μια διαφήμιση για το άθλημα και για την Χίο. Ο αθλητισμός βοηθάει τα νέα παιδιά να βγουν από την βία και να πορευτούν στην ζωή τους». Την δήλωση πάντως της διοργάνωσης έκανε η αρχηγός της ΑΕΚ, Φαίη Κουνάδη η οποία ευχήθηκε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που συμμετέχουμε σε αυτό το φάιναλ φορ. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε όλα τα παιχνίδια. Η βία δεν λύνει τα προβλήματα και σε κανέναν δεν αρέσει. Peace…».
 
«Μας χωρίζει μόνο το φιλέ »

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι απόψεις των 4 κόουτς της διοργάνωσης στη Χίο. «Στην πατρίδα μου έχουμε την κόντρα Ερυθρού Αστέρα- Παρτιζάν, αλλά στο άθλημα σπάνια μεταφέρονται οπαδοί από το ποδόσφαιρο. Εμείς στο βόλεϊ έχουμε μόνο το φιλέ που μας χωρίζει, τίποτα άλλο» είπε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς από την πλευρά του Ολυμπιακού. Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης σχολίασε: 

«Στόχος μας είναι ο τίτλος, ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Θα ήθελα οι παίκτριες μου να με εκπλήξουν και να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μυστικά, η σεζόν έχει προχωρήσει αρκετά. Το παράπονο μου είναι ότι θα ήθελα μια φορά να ερχόμουν ως φαβορί». Παρθενική εμφάνιση για την Ηλιούπολη με την προπονήτρια της ομάδας Δήμητρα Λυκογιάννη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα εμείς δεν έχουμε αντίστοιχη εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις και ελπίζω αυτό να είναι ένα καλό κίνητρο για τους αγώνες. Στο κύπελλο κρίνεται ένας τίτλος και οι αθλήτριες πρέπει να βγάλουν το καλύτερο δυνατό. Τέλος, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης είπε: 

«Ο κάθε προπονητής σε νοκ αουτ παιχνίδια έχει σκεφτεί σίγουρα κάποιες αλλαγές που μπορεί να φέρουν την ομάδα του σε πλεονεκτική θέση. Βέβαια οι ομάδες έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια μεταξύ τους και γνωρίζονται καλά. Η επιτυχία της κάθε ομάδας είναι να μετατρέψει το άγχος σε θετική ενέργεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.