Μπαπέ «Όλα καλά, αλλά το Μουντιάλ κρίνεται στις λεπτομέρειες!»

Ο Γάλλος επιθετικός Κιλιάν Μπαπέ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του μετά το φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία στη Νίκαια τονίζοντας όμως πως στο Παγκόσμιο κύπελλο σημαντικό ρόλο, για όποιον έχει υψηλές βλέψεις, παίζουν οι λεπτομέρειες

Ο ακριβοπληρωμένος και πολλά υποσχόμενος, συνάμα, Γάλλος επιθετικός Κιλιάν Μπαπέ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του μετά το φιλικό παιχνίδι της Νίκαιας με αντίπαλο την Ιταλία που έληξε με σκορ 3-1 υπέρ των «τρικολόρ».

Επεσήμανε την δυναμική της ομάδας του σε όλες τις γραμμές και κυρίως στις επιθετικές της ικανότητες, τονίζοντας όμως πως στο Παγκόσμιο κύπελλο σημαντικό ρόλο παίζουν οι λεπτομέρειες για όποιον έχει υψηλές βλέψεις, κι αυτά οφείλει να προσέξει η εθνική Γαλλίας αποφεύγοντας λάθη και κενά διαστήματα!

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθώ για το καλύτερο ενώ η αξία του Γκριζμάν και του Ντεμπελέ είναι δεδομένες. Ο Ουμιτί είναι κατά την άποψή μου ο καλύτερος ανερχόμενος – ηλικιακά – επιθετικός του πλανήτη! Παίζουμε καλά όμως οφείλουμε να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα όπως για παράδειγμα ορισμένα κενά διαστήματα στο ρυθμό μας. Το Μουντιάλ πολλές φορές σε υψηλό επίπεδο κρίνεται στη λεπτομέρεια. Αυτό έχει φανεί διαχρονικά κι αυτό περιμένω στη Ρωσία. Δεν έχουμε παρά να τις δουλέψουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς..» είπε μεταξύ άλλων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.