Νέες επαφές με τον Βέρνμπλουμ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και τη μετεγγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ και για αυτό τον λόγο αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» στον οικονομικό τομέα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και τη μετεγγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ και για αυτό τον λόγο αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» στον οικονομικό τομέα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις δυο πλευρές χωρίζει μια διαφορά της τάξεως των 300 χιλιάδων ευρώ, στις ετήσιες οικονομικές απολαβές του Σουηδού μέσου. 

Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως αυτό το ποσό δεν είναι ικανό να «χαλάσει» τη μετεγγραφή και πως τελικά θα επέλθει συμφωνία τις προσεχείς ημέρες, αφού γίνουν οι απαραίτητες υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και περιμένει τη βελτιωμένη πρόταση των «ασπρόμαυρων».

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι επόμενοι μετεγγραφικοί στόχοι της ομάδας. Το βάρος θα πέσει στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους Τεέμου Πούκι και Πέδρο Κόντε για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του Πούκι, οι οποίες φτάνουν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.