«Καθάρισε» ο Σολάκης (vid)

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 με γκολ του Σολάκη στις καθυστερήσεις.

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 με γκολ του Σολάκη στις καθυστερήσεις.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν θέλησε να αλλάξει το σχήμα της ομάδας του και παρέταξε τον Αστέρα με 4-1-4-1. Ο Χακόμπο ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Πουλίδο, Κουρμπέλης. Αμυντικό χαφ ο Χουανίτο και στην τετράδα μπροστά του οι Ουσέρο, Ράγιος, Χούλι και Φορμίκα. Μόνος στην επίθεση ο Περόνε.
 
Από την άλλη πλευρά, ο Αγγελος Αναστασιάδης παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κηπουρό κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα τοποθέτησε τους Ντάσιο, Βάντερσον, Πάντο, Πατσατζόγλου. Ζαραδούκας και Λιλά ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και μπροστά τους στην τριάδα οι Σκούφαλης, Μπεσέρα, Γεωργίου. Μόνος στην επίθεση ο Βίλα, σε σύστημα 4-2-3-1.
 
Οι γηπεδούχοι, θέλησαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και να πάρουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα και το κατάφεραν. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Ράγιος σε μία προσπάθεια να κάνει σέντρα, άθελά του… έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Παρά το γεγονός όμως πως ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στο σκορ, δεν κατάφερε και να τελειώσει το παιχνίδι.
 
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση, με αποτέλεσμα να ισορροπήσουν την κατάσταση και να αρχίσουν να πιέζουν τα καρέ της ομάδας της Αρκαδίας, προκειμένου να φτάσουν και στην ισοφάριση. Τελικά πέτυχαν το σκοπό τους, με γκολ του Μπεσέρα στο 35′. Κι αυτό, την στιγμή που οι παίκτες του Τσιώλη έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη, με αποκορύφωμα τα δοκάρια του Ουσέρο.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα το θέαμα απλά να… απουσιάσει μπροστά από τις δύο εστίες και φυσικά να μην υπάρχει και κάποια μεγάλη φάση. Ακόμα και το σουτ του Εγκον που σταμάτησε στο δοκάρι, δεν ήταν μέσα από την περιοχή, αλλά έξω από αυτή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε τις διαθέσεις του, καθώς αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να κρατήσει την ισοπαλία και να πάρει τον πολύτιμο γι αυτόν βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
 
Τελικά όμως δεν τα κατάφερε. Κι αυτό γιατί την κρίσιμη στιγμή για τον Αστέρα, μίλησε η εμπειρία του Ηλία Σολάκη, ο οποίος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε τον τρόπο με γυριστό σουτ, να στείλει την μπάλα στην εστία του Κηπουρού και να διαμορφώσει το τελικό 2-1 που αποτελεί και ανάσα για τον Αστέρα Τρίπολης.
 
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η αποβολή του Αγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο της ομάδας του γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα ζητώντας πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γεωργίου.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 18η
Αγώνας: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα
Γήπεδο: Τρίπολης
Διαιτητής: Στυλιάρας
Βοηθοί: Πάνου, Μαγιάνης

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Φορμίκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Πιπίνης, Ράγιος, Χούλι, Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Σκαρντοβέλι, Πατσατζόγλου, Ντάσιο, Λίλα, Ζαραδούκας, Σκούφαλης, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα.

Δείτε τι δήλωσε πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Τσαμπούρης του Αστέρα Τρίπολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.