Γιαννιώτας: «Επίπονο πρόγραμμα» (vid)

Για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας και τις εντυπώσεις του από τον Μανουέλ Μασάδο, μίλησε στη κάμερα του Novasports, ο σκόρερ του Αρη στη Λιβαδειά, Γιάννης Γιαννιώτας.

Για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας και τις εντυπώσεις του από τον Μανουέλ Μασάδο, μίλησε στη κάμερα του Novasports, ο σκόρερ του Αρη στη Λιβαδειά, Γιάννης Γιαννιώτας.

Αναλυτικά:     

Για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: « Αυτό που έχει συμβεί με εμάς τις τελευταίες αγωνιστικές είναι δύσκολο. Το πρόγραμμα είναι επίπονο. Πιστεύω όμως πως πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο ματς που έρχεται με τη Δράμα, να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και ν΄ αρχίζουμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο».

Για το εάν υπάρχουν σημάδια κόπωσης: « Σίγουρα υπάρχουν κάποια σημάδια κόπωσης, όμως και οι υπόλοιπες ομάδες το ίδιο πρόγραμμα έχουνε. Απλά σε εμάς λείπει το καλό αποτέλεσμα».

Για την τακτική της  Δόξας: « Το είδαμε και με τον Παναθηναϊκό στο προηγούμενο ματς πως έχει γίνει σωστή δουλειά στη Δράμα. Θα είναι, λοιπόν, ένα πολύ δύσκολο ματς και για εμάς και γι αυτούς».

Για τον κόσμο του Αρη που θα βρεθεί στο Καυτανζόγλειο: « Αυτό θα είναι στα υπέρ μας. Ο κόσμος μας, μας βοηθά πολύ σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Μανουέλ Μασάδο: « Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θέλει να δουλέψει και θέλει να μας ενώσει για να κάνουμε μια νέα αρχή. Πιστεύω πως θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.