Γραμματικός: «Δυστυχώς δεν το τελειώσαμε»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός τόνισε ότι η ομάδα του είχε άγχος στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε και παράπονα από την διαιτησία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός τόνισε ότι η ομάδα του είχε άγχος στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε και παράπονα από την διαιτησία.

«Ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι εκεί που ήθελε σε σετ παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς η εμπειρία του ξεχειλίζει, έχει παίκτες να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια και έγινε αυτό που έγινε. Εμείς κουβαλήσαμε αρκετό άγχος, πίεση, ξέραμε ότι είχαμε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε.

Τώρα έχουμε μία τελευταία ευκαιρία στην έδρα του αντιπάλου. Είναι ένα παιχνίδι που αν είμαστε ανταγωνιστικοί και έτσι όπως θέλω, μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να μας δώσουν την δυνατότητα και άλλοι άνθρωποι να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για την διαιτησία, υπήρξαν και άλλες κακές διαιτησίες. Αν είναι της μόδας να φωνάζεις και να παίρνεις αβάντα, τι να πω;

Παίζουν δύο μεγάλοι σύλλογοι, ας αφήσουν να κερδίσει ο καλύτερος. Οι διαιτητές να κάνουν την δουλειά τους να μην μείνουμε στα ευχολόγια πριν το ματς. Κάποιοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Πρέπει να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις. Αγωνιστικά είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι σε τρεις ημέρες, οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αν είμαστε αυτοί που ξέρω δεν φοβάμαι», τόνισε συγκεκριμένα ο προπονητής της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.