Ένταση με Γιάχο στο αεροδρόμιο

Έντονα παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ προς τον διαιτητή Θανάση Γιάχο, στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", για το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ.

Έντονα παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ προς τον διαιτητή Θανάση Γιάχο, στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, για το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, όταν η αποστολή της Ένωσης έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του κυπέλλου. Η απογοήτευση στα πρόσωπα τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και των υπολοίπων ανθρώπων της ομάδας ήταν έκδηλη. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης το πέναλτι, από το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση που είχε προηγηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

“Αν δεν είχε δώσει αυτό το πέναλτι και πηγαίναμε με μηδέν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο θα βλέπαμε …άλλο ματς στη συνέχεια”, έλεγαν κάποιοι, ενώ άλλοι συμπλήρωναν: ” Σε κάθε αγώνα έχουμε και μια φάση καταδικαστική για την ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη και με τον Ατρόμητο, το ίδιο και με τη Δόξα, το ίδιο και με την Ξάνθη”.

Εκείνη τη στιγμή έκανε την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ο διαιτητής του αγώνα, Θανάσης Γιάχος, αφού είχε προγραμματίσει να “πετάξει” με την ίδια πτήση για Αθήνα. Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Βασίλης Δημητριάδης τον πλησίασαν αμέσως για να του  εκφράσουν τα παραπονά τους για την “καταδικαστική”, όπως τη χαρακτήριζαν απόφασή του να δείξει το σημείο του πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση.

Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Γιάχος φέρεται να τους απάντησε ότι έκανε λάθος που συμβουλεύθηκε τον βοηθό του, ο οποίος του είπε ότι είναι πέναλτι, ενώ ο ίδιος δεν είχε δει κάτι τέτοιο. Στην κουβέντα ανέβηκαν οι τόνοι, όταν το μέρος του συναδέλφου του πήρε και ο 4ος διαιτήτης του αγώνα, Πέτρος Κωνσταντινέας, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να απομακρύνουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ από το μέρος που βρίσκονταν οι διαιτητές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.