Νίκη με… υπογραφή Ολαϊτάν!

Σπουδαία νίκη με 1-0 σε βάρος του Πανθρακικού χάρη σε γκολ του Ολαϊτάν πέτυχε η Βέροια και επέστρεψε στην κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ, την οποία μοιράζεται με τον Πλατανιά.

Σπουδαία νίκη με 1-0 σε βάρος του Πανθρακικού χάρη σε γκολ του Ολαϊτάν πέτυχε η Βέροια και επέστρεψε στην κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ, την οποία μοιράζεται με τον Πλατανιά.
Το ματς, που έγινε υπό αντίξοες συνθήκες καθώς η θερμοκρασία άγγιξε τους μηδέν βαθμούς και μπροστά σε περίπου χίλιους θεατές, ήταν αμφίρροπο, με πολλές μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και αρκετά λάθη από τους ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων. Τελικά, οι Μακεδόνες κατόρθωσαν να σκοράρουν λίγο λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και πήραν τους τρεις πολύτιμους πόντους.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανθρακικός διατήρησε την υπεροχή και μετέφερε το παιχνίδι προς την εστία της Βέροιας. Η ομάδα της Κομοτηνής δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία, είχε όμως κάποιες καλές στιγμές αλλά ο τερματοφύλακας Καντιμοίρης δεν επέτρεψε στους αντίπαλους επιθετικούς να παραβιάσουν την εστία του.
Στο ίδιο διάστημα, η «βασίλισσα του Βορρά» προβλημάτισε αφού οι παίκτες της υστέρησαν και περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.
Στο δεύτερο μέρος, πάντως, οι Ημαθιώτες ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και μάλιστα στο 60′ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σαρακατσάνου στον Μπαργκάν αλλά ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γεωργιάδης επιχείρησε σέντρα σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Παρότι ο Πανθρακικός ισορρόπησε και στο δίλεπτο 70′-71′ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Πόνσε και Κοντογουλίδη που αμφότεροι νικήθηκαν από τον Καντιμοίρη, η Βέροια ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ. Ήταν το 82′ όταν ο νεοεισελθών Τάντιτς βρήκε τον Ολαϊτάν και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ Κουτσόπουλου χαρίζοντας τη νίκη στους «κυανέρυθρους».
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Καλτσάς (87′ Καπίας), Μπαργκάν (76′ Λαναρής), Λανγκλέ, Μπάρμπας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν, Τζημογιάννης (79′ Τάντιτς).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Πόνσε, Μακρυδημήτρης (85′ Γωνιάδης), Μίνγκας (55′ Σουλτανίδης), Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης, Μουνάφο, Χρήστου (89′ Σίμωσης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.