«Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας με τον Ολυμπιακό»

Στο παιχνίδι του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό ήταν το μυαλό των παικτών του Ηλυσιακού σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη.

Στο παιχνίδι του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό ήταν το μυαλό των παικτών του Ηλυσιακού σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της Καβάλας ενώ παράλληλα τόνισε πως οι παίκτες του έχασαν αρκετή ενέργεια κόντρα στον Ολυμπιακό πράγμα που επηρέασε την ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι.

«Παίξαμε παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, κάτι που φαίνεται και από το αποτέλεσμα. Η Καβάλα κέρδισε δίκαια. Εμείς την Τετάρτη χάσαμε πολύ ενέργεια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά πολύ από την αυτοσυγκέντρωση μας, γιατί επί δυο μέρες αναλύαμε με τους παίκτες κάθε φάση του παιχνιδιού στο ΣΕΦ. Θέλαμε να ανακόψουμε το ρυθμό της Καβάλας, που στην έδρα της τρέχει και εκτελεί. Όταν ωστόσο, παίκτες σαν τον Ο’ Μπράιαντ είναι σε καλή μέρα, είναι δύσκολο να τους σταματήσεις. Στο τέλος που γυρίσαμε το ματς, δεν καταφέραμε να το πάρουμε στις βολές, από τη στιγμή που αστόχησαν παίκτες που συνήθως ευστοχούν» ήταν τα λόγια του Κώστα Φλεβαράκη.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Σπανός ανέφερε: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αν θέλουμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες, μπορούμε να βρούμε πολλές. Κατ’ αρχάς, τα νέα παιδιά δεν έχουν προλάβει να ενσωματωθούν, ενώ υπάρχει και η κούραση από την υπερπροσπάθεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είχαμε πει να μην αφήσουμε την Καβάλα να τρέξει, όμως κάναμε εύκολα λάθη και στο τέλος, όταν πήγε το ματς στις βολές δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.