«Βόμβα» Θρασύβουλου στις Σέρρες!

«Μπαμ» στις Σέρρες! Ο μαχητικός Θρασύβουλος πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη με 2-1 σε βάρος του Πανσερραϊκού σημειώνοντας μεγάλη έκπληξη.

«Μπαμ» στις Σέρρες! Ο μαχητικός Θρασύβουλος πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη με 2-1 σε βάρος του Πανσερραϊκού σημειώνοντας μεγάλη έκπληξη.

Η ομάδα της Αθήνας, που ως τώρα είχε μόλις δύο ισοπαλίες σε δέκα ματς και ήταν τελευταία στην κατάταξη, κέρδισε τρεις υπερπολύτιμους πόντους από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι από τη δική τους πλευρά, για μία ακόμη αγωνιστική παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έμειναν δίχως νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική.
Ο Πανσερραϊκός επιχείρησε να επιβάλει το δικό του ρυθμό στην αναμέτρηση ωστόσο ο Θρασύβουλος κατάφερε να αιφνιδιάσει και να αποκτήσει προβάδισμα στο σκορ στο 17′. Ο Σταμπολζίεφ βρέθηκε σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια.

Οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου πίεσαν στη συνέχεια και αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης πριν φύγει το ημίχρονο, όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τους Βουτσιά, Ντιόγκο και Ντα Κόστα, δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Θρασύβουλος πέτυχε και δεύτερο τέρμα! Ο Βλάχος κέρδισε πέναλτι από τον Γουμάγια και ο Ντακόλ το μετέτρεψε σε γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Ωστόσο, με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Πανσερραϊκός μείωσε με κεφαλιά του επανακάμψαντα Μπανγκουρά, ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Ανάκογλου και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στα λεπτά που απέμεναν, οι Μακεδόνες άσκησαν ασφυκρική πίεση στην εστία του τερματοφύλακα Κασμερίδη εντούτοις, ο Θρασύβουλος άντεξε στο… σφυροκόπημα και κράτησε μέχρι τέλους την πολύτιμη νίκη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Περπερίδης, Παντελιάδης (47′ Μπανγκουρά), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Καρατζάς, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (82′ Τσαούσης), Ντιόγκο, Βουτσιάς, Στεφανίδης.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμπερίδης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ροκάστλ (84′ Βαγγέλη), Σταμπολζίεφ (58′ Νικολάου), Σκόνδρας, Βλάχος (55′ Ζουμπουλάκης), Ψιάνος,  Ντακόλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.