Δουβίκας: «Τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Δουβίκας τόνισε πως το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του τον τιμάει, όμως υπογράμμισε πως μια μετεγγραφή στους «πράσινους» θα ήταν μεγάλο βήμα για την καριέρα του.

Ο Τάσος Δουβίκας τόνισε πως το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του τον τιμάει, όμως υπογράμμισε πως μια μετεγγραφή στους «πράσινους» θα ήταν μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε και στον Γιώργο Δώνη. 

Χαρακτηριστικά, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε στην εφημερίδα «Live Sport» για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Είναι μεγάλη τιμή που με θέλει ο Παναθηναϊκός. Τον πρώτο λόγο, βεβαίως, έχει ο Αστέρας όπου ανήκω, καθώς με έχει εμπιστευθεί. Δεν εξαρτάται, προφανώς, από εμένα η μεταγραφή, αλλά αναμφίβολα η μετακίνηση στον Παναθηναϊκό είναι βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα μου. Παράλληλα, είναι και πρόκληση γιατί ο Παναθηναϊκός, σε αυτή τη συγκυρία, θα εμπιστευθεί περισσότερο τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και ο κύριος Δώνης είναι ένας πολύ καλός προπονητής που εξελίσσει τους παίκτες του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.