Κλοπ: «Καλύτεροι στο Ολντ Τράφορντ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως η Λίβερπουλ θα παρουσιαστεί καλύτερη στη ρεβάνς της νίκης 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εμφανίστηκε βέβαιος για πρόκριση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως η Λίβερπουλ θα παρουσιαστεί καλύτερη στη ρεβάνς της νίκης 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εμφανίστηκε βέβαιος για πρόκριση. Ο Γερμανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο «Άνφιλντ». 

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ υπογράμμισε: «Ήταν ένα τέλειο αποτέλεσμα, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε κι άλλο αλλά ξέρουμε όλοι πως ο Ντε Χέα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Γι’ αυτό πρέπει να δημιουργείς όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η Λίβερπουλ όπως την ήξερα πριν έρθω και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Και όταν περάσουμε στην επόμενη φάση, τότε δεν θα ξέρω τι να κάνω!».

Τέλος, ο Κλοπ υπογράμμισε: «Νομίζω ότι όλα πήγαν φανταστικά. Είμαστε σε καλό δρόμο για την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά μας ικανοποιεί και το 2-0. Είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο γήπεδο, ήταν πραγματικά ατμόσφαιρα Λίβερπουλ, την οποία γνώριζα πριν έρθω στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.