Η Αρναούτη θα αποκαλύψει ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελίδη


Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με το τζιπ του Παντελή Παντελίδη.

Η 30χρονη Μυρσίνη (Μίνα) Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ξύπνησε και σε λίγες μέρες θα μπορεί να περιγράψει στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όσο θυμάται από τις τελευταίες ώρες πριν το τροχαίο αλλά και τα τελευταία δευτερόλεπτα προτού το αυτοκίνητο ανατραπεί.

Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ;

Η τροχαία αναφέρει ότι δεν προκύπτει αυτό που συζητούνταν ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, ότι δηλαδή ενδέχεται ο Παντελής Παντελίδης να μην καθόταν στη θέση του οδηγού του τζιπ. Αντιθέτως από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ακριβώς το αντίθετο, ότι οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστής, ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA θα δώσει τις τελικές απαντήσεις.

Συγκεκριμένα αξιωματικός της Τροχαίας που προΐσταται των ερευνών για το δυστύχημα αναφέρει ότι «οι ισχυρισμοί που έχουν ακουστεί ότι μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να μην οδηγούσε ο ίδιος το τζιπ δεν προκύπτουν από τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Από τις έρευνες προκύπτει ότι ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός. Αυτό θα γίνει βεβαιότητα, όμως, μόνο όταν πάρουμε τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Τα αποτελέσματα από τις πραγματογνωμοσύνες, επίσης, δεν έχουν έρθει ακόμα στα χέρια μας για να διαπιστώσουμε την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα, αν και είναι πολύ πιθανό η ακριβής εκτίμηση της ταχύτητας να είναι αδύνατη».

Να θυμίσουμε ότι, η νεαρή φίλη του Παντελή Παντελίδη νοσηλευόταν για πολλές ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και αποσωληνώθηκε μόλις την περασμένη Τρίτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.