Υπόθεση κορυφαίων

Με εξαιρετικό γκολ του Ντιμπάλα και τον Μπουφόν να σπάει το ρεκόρ του Τζοφ στα συνεχόμενα λεπτά απαραβίαστης εστίας, η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Σασουόλο και πανηγύρισε τη... 18η νίκη στα τελευταία 19 παιχνίδια της στη Σέριε Α.

Με εξαιρετικό γκολ του Ντιμπάλα και τον Μπουφόν να σπάει το ρεκόρ του Τζοφ στα συνεχόμενα λεπτά απαραβίαστης εστίας, η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Σασουόλο και πανηγύρισε τη… 18η νίκη στα τελευταία 19 παιχνίδια της στη Σέριε Α. Η τελευταία ήττα της πρωτοπόρου Κυρίας σημειώθηκε… τον περασμένο Οκτώβριο από τη Σασουόλο, η οποία, ωστόσο, απόψε δεν μπόρεσε να της κάνει τη ζημιά.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντιμπάλα στο 36′ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κουαδράδο και άπιαστο πλασέ έξω από την περιοχή. Ο Μπουφόν από την άλλη, διατήρησε απαραβίαστη την εστία του για ακόμη ένα 90λεπτο.

Έφτασε έτσι τα 926 διαδοχικά λεπτά που δεν έχει δεχθεί γκολ, άφησε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα 903 λεπτά του μεγάλου Ντίνο Τζοφ και θέλει άλλα τρία λεπτά με απαραβίαστη εστία στο επόμενο ματς (το τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο), προκειμένου να σπάσει και το απόλυτο ρεκόρ, το οποίο κρατά ο Σεμπαστιάνο Ρόσι της Μίλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.