Θέλει να παίξει στα πλεί οφ ο Ζουκουλίνι

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι θα ταξιδέψει στην Αργεντινή, προκειμένου να εξεταστεί από δικό του γιατρό και να ξεκινήσει την προσπάθεια για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση, στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι θα ταξιδέψει στην Αργεντινή, προκειμένου να εξεταστεί από δικό του γιατρό και να ξεκινήσει την προσπάθεια για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση, στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μέσος της ΑΕΚ θα βρεθεί στην πατρίδα του, προκειμένου να εξεταστεί από τον Χόρχε Μπομπιτσινο.

Ο Αργεντινός γιατρός είναι εκ των κορυφαίος στην κινησιολογία και έχει την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να επαναφέρει τον μέσο της ΑΕΚ στην αγωνιστική δράση, χωρίς προβλήματα. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δε θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση την επόμενη σεζόν και θα προσπαθήσει να τεθεί στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ στους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσει το τέλος της κανονικής αγωνιστικής περιόδου.

Οι ιθύνοντες της Ένωσης θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ζουκουλίνι, ελπίζοντας πως θα καταφέρει ο συγκεκριμένος γιατρός να μειώσει τον χρόνο, που θα χρειαστεί ο παίκτης, ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.