Λυκογιάννης: «Να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας»

Τη διάρκεια στην απόδοση τους θα πρέπει να βελτιώσουν οι παίκτες του Ίκαρου Καλλιθέας προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Τη διάρκεια στην απόδοση τους θα πρέπει να βελτιώσουν οι παίκτες του Ίκαρου Καλλιθέας προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη. Ο Έλληνας τεχνικός του Ίκαρου σχολίασε το γεγονός πως το Μαρούσι δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα έως τώρα πράγμα το οποίο χαρακτήρισε παραπλανητικό για τους παίκτες του.

«Απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίσαμε για μια ακόμη φορά δύο πρόσωπα και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε με αντίπαλο το Μαρούσι.
Είναι απαραίτητο να αυξήσουμε το διάστημα της καλής μας απόδοσης, ώστε να μην μείνουμε πίσω στο σκορ, όπως συνέβη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας. Το Μαρούσι έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και είναι παραπλανητικό το γεγονός πως δεν έχει πετύχει ούτε μια ήττα. Κι αυτό διότι έχει χάσει πάρα πολλά παιχνίδια στον πόντο. Συνεπώς θα πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας, για να πάρουμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του Άρη Λυκογιάννη.

Από την πλευρά των παικτών, ο Σάσα Βασίλιεβιτς σχολίασε: «Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι στον Ίκαρο, έχω διαπιστώσει πως η ομάδα και ταλέντο έχει, αλλά και δουλεύει πολύ σκληρά. 
Το ζητούμενο για μας είναι να παίζουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση, καθώς τόσο στο ματς με τον Ηλυσιακό όσο και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ βρεθήκαμε στο πρώτο μέρος να χάνουμε με μεγάλη διαφορά. Στον αγώνα με το Μαρούσι, πρέπει να περάσουμε στο παρκέ δυνατά και συγκεντρωμένα, ώστε να ελέγξουμε το ρυθμό και να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.