Νάρθηκας σε Γκίντενς

Από τη μία πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 12ης αγωνιστικής της Α1, απ' την άλλη τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο.

Από τη μία πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 12ης αγωνιστικής της Α1, απ’ την άλλη τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο. Ο Τζει Αρ Γκίντενς φορά νάρθηκα πλέον στο αριστερό χέρι του, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα έδειξαν ότι ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρότερος απ’ ότι φάνηκε αρχικά.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου… πέταγε, αλλά στο δεύτερο η αρυχία χτύπησε την πόρτα του Αμερικανού. Ο Γκίντενς έχει υποστεί κάκωση στον καρπό του αριστερού χεριού του και πλέον θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το προσεχές Σάββατο (14/1). Την Τετάρτη (11/1), ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ρεπό -κατά τη 13η αγωνιστική- και έτσι ο Αμερικανός κερδίζει χρόνο. Πάντως, η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (16/1), οπότε θα επαναληφθούν οι εξετάσεις στο τραυματισμένο χέρι του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.