Χωρίς Τελάντερ στο ντέρμπι

Ο Ράσμους Τελάντερ δεν προπονήθηκε το Σάββατο λόγω ίωσης και έμεινε εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό εν' όψει του ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Ράσμους Τελάντερ δεν προπονήθηκε το Σάββατο λόγω ίωσης και έμεινε εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό εν’ όψει του ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε αποστολή με 22 παίκτες, κάτι που δείχνει ότι είναι ακόμα αναποφάσιστος για το τελικό σχήμα, με τέσσερις παίκτες να «κόβονται» αύριο πριν από το ματς.

Πλην του Δανού αμυντικού, εκτός είναι επίσης οι Σάντσεθ, Μπουμάλ, Εβανζελίστα και Χουχούμης, ενώ επιστρέφoυν στην αποστολή οι Νάνο και Πέτριτς.

Τη θέση του Τελάντερ στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Ταυλαρίδης και έτσι παίζεται μία θέση στη μεσαία γραμμή με φαβορί τον Αμπέντ. 

Το πρόγραμμα των «πράσινων» στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Λέτο.

* Στο ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως συνηθίζει πριν από τα παιχνίδια, δείπνησε με το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ως αρχηγός αποστολής των Πράσινων θα βρεθεί και στο ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.