Τρέχουν για να προλάβουν Κουίνσι, Ρούντολφ

Χωρίς.... ανάσα οι Πράσινοι συνεχίζουν τον αγωνιστικό μαραθώνιο και προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με το μυαλό στον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα.

Χωρίς…. ανάσα οι Πράσινοι συνεχίζουν τον αγωνιστικό μαραθώνιο και προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με το μυαλό στον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα. Ο Ζεσουάλντο

Φερέιρα είχε σύντομο τετ-α-τετ με τους Κουίνσι και Ρούντολφ, ενώ είδε τους δύο ποδοσφαιριστές να προπονούνται αρχικά ατομικά και στη συνέχεια να συμμετέχουν στο τελευταίο μέρος της προπόνησης. Φαντάζει πολύ πιθανό ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός και ο Ούγγρος επιθετικός να συμπεριληφθούν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Φαίακες, ενώ θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος- λόγω καρτών- Κατσουράνης και ο τραυματίας Μπουμσόνγκ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα εγγύς φάλαγγας τρίτου δακτύλου αριστερού άκρου ποδός. Πραγματοποιήθηκε επιτυχής ανάταξη από τον γιατρό της ομάδας κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 4-6 εβδομάδες.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα προβληματίζεται για τις ελλείψεις στην αμυντική γραμμή και κάλεσε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας τον Παραγουανό στόπερ Μαρσέλο Κάσας και τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο που αγωνίζονται στην ομάδα Νέων του συλλόγου.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Νίνης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.