“Ανανεώνει με Ρόμα ο Ντε Ρόσι”

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αναμένεται να απορρίψει οποιαδήποτε ενδεχόμενη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του και προτίθεται να ανανεώσει του συμβόλαιο του με τη Ρόμα.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αναμένεται να απορρίψει οποιαδήποτε ενδεχόμενη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του και προτίθεται να ανανεώσει του συμβόλαιο του με τη Ρόμα. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ιταλού άσου, Κλαούντιο Πασκουάλιν, ο πελάτης του είναι συναισθηματικά «δεμένος» με την ομάδα του και για το λόγο αυτό αργά ή γρήγορα θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχει βάλει ψηλά στη λίστα του το όνομα του Ντε Ρόσι καθώς τον προορίζει για αντικαταστάτη του Γιάγια Τουρέ στη μεσαία γραμμή. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναμένεται να λείψει στο επόμενο χρονικό διάστημα από τους “Πολίτες” λόγω της συμμετοχής του στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής.

“Ο Ντε Ρόσι θέλει να μείνει στη Ρόμα και ως επαγγελματίας παίκτης θέλει να ανεβάσει παράλληλα και τις οικονομικές του αποδοχές. Η αίσθησή μου είναι πως μια συμφωνία θα επέλθει πολύ σύντομα. Το εμπόδιο που υπάρχει είναι το ποσό με το οποίο ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει κατά το καλοκαίρι. Υπάρχει χρόνος μέχρι τότε και θα δούμε τι θα συμβεί”, τόνισε για τον πελάτη του ο Πασκουάλιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.