ΤΟ JORDAN BRAND CLASSIC ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ MVP


ΤΟ JORDAN BRAND CLASSIC ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ MVP ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες που έλαβαν μέρος στο Jordan Brand Classic Camp ήταν οι Έλληνες Νικόλαος Ρογκαβόπουλος και Αλέξανδρος Σακελλαρίου.  

Το Jordan Brand, τμήμα της NIKE Inc., διοργάνωσε το δέκατο ετήσιο διεθνές Jordan Brand Classic Camp στο Προπονητικό κέντρο Cedevita. Το διεθνές Camp που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ταλέντα μπάσκετ ηλικίας έως 16 ετών από όλη την Ευρώπη διήρκησε από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου. Σκοπός του camp ήταν να επιλεγούν οι 10 καλύτεροι παίκτες που θα διαγωνιστούν στη συνέχεια στο Jordan Brand Classic International Game του Jordan Brand Classic, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στο Barclays Center, στις 15 Απριλίου.

Το Jordan Brand προσκάλεσε 40 κορυφαίους παίκτες από 21 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης για ένα τριήμερο προπονητικό camp προκειμένου να αναδείξει διεθνώς νέα ταλέντα. Το camp περιλαμβάνει μαθήματα μπάσκετ, προπονήσεις αντοχής και δύναμης, οι οποίες στοχεύουν να διδάξουν στους αθλητές τρόπους για να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να καταφέρουν να διαγωνιστούν στο επόμενο στάδιο.

Το camp κορυφώθηκε με ένα παιχνίδι All-Star και με την ανακοίνωση των 10 MVP, οι οποίοι έλαβαν την πρόσκληση να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη για να διαγωνιστούν στο 2016 Jordan Brand Classic International Game τον Απρίλιο. Η σύνθεση του International Game θα ολοκληρωθεί με δέκα επιπλέον παίκτες από άλλες περιοχές του κόσμου. 

Οι Ευρωπαίοι MVP που επιλέχθηκαν για φέτος είναι οι Carlos Alocen (Ισπανία), Aleksandar Balcerowski (Πολωνία), Aleksander Ershov (Ρωσία), Oton Jankovic (Κροατία), Arturs Kurucs (Λετονία), Joel Parra (Ισπανία), Marko Pecarski (Σερβία), Filip Petrusev (Σερβία), Domantas Vilys (Λιθουανία) και Nikola Zizic (Μαυροβούνιο).

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες που έλαβαν μέρος στο τριήμερο προπονητικό camp ήταν και οι Έλληνες Νικόλαος Ρογκαβόπουλος και Αλέξανδρος Σακελλαρίου. Μάλιστα, ο Νικόλαος Ρογκαβόπουλος προκρίθηκε στους 20 φιναλίστ που διαγωνίστηκαν στο  All-Star Game, αλλά δεν κατάφερε να αναδειχθεί ανάμεσα στους 10 MVP που θα ταξιδέψουν στην Νέα Υόρκη.

Ο Hall of Famer, Mirko Novosel και η Susan Mulders, Nike Basketball Sports Marketing for Europe, Middle East and Africa, παρουσίασαν τους MVP και απένειμαν τα βραβεία τους. Οι παίκτες αυτοί θα συμπεριληφθούν στη λίστα των παλαιότερων συμμετεχόντων του Jordan Brand Classic International Game, συμπεριλαμβανομένων των Jonas Valanciunas (Toronto Raptors/Λιθουανία), Enes Kanter (Oklahoma City Thunder/Τουρκία), Sergey Karasev (Brooklyn Nets/Ρωσία), Nikola Mirotic (Chicago Bulls/Ισπανία), Mario Hezonja (Orlando Magic/Κροατία) και Marko Arapovic (Κροατία).

To Jordan Brand Classic περιλαμβάνει επίσης έναν τοπικό αγώνα στη Νέα Υόρκη καθώς και ένα All-American Game με κορυφαίους νεαρούς παίκτες και νεαρές παίκτριες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανάμεσα στα μέλη του All-American Game είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του NBA, όπως οι Chris Paul, ο Carmelo Anthony, ο Blake Griffin, ο LeBron James και ο Kevin Durant.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jordan Brand Classic, επισκεφθείτε το JordanBrandClassic.com ή ακολουθήστε το JBC στο Twitter @JordanClassic.

Σχετικά με το Jordan Brand
Το Jordan Brand, τμήμα της NIKE Inc. είναι ένα κορυφαίο brand αθλητικών υποδημάτων, ρούχων και αξεσουάρ, εμπνευσμένο από τη δυναμική κληρονομιά, το όραμα και την άμεση συμμετοχή του Michael Jordan. Το brand παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1997 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη συλλογή που περιλαμβάνει προϊόντα τόσο αθλητικά όσο και lifestyle. Το Jordan Brand διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κοινότητα μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης WINGS, το οποίο εστιάζει σε τρία μοναδικά κοινοτικά προγράμματα που δίνουν έμφαση στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τη δημιουργικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jordan Brand επισκεφθείτε το www.Jordan.com.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.