«Ο Διαμαντίδης μου λέει τι πρέπει να κάνω» (video)

Το καπέλο στον Δημήτρη Διαμαντίδη έβγαλε ο Έλιοτ Γουίλιαμς μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα. «Δεν κάνουμε υπολογισμούς απλά συνεχίζουμε να παίζουμε» τόνισε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Το καπέλο στον Δημήτρη Διαμαντίδη έβγαλε ο Έλιοτ Γουίλιαμς μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα. «Δεν κάνουμε υπολογισμούς απλά συνεχίζουμε να παίζουμε» τόνισε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γουίλιαμς:

«Ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων η νίκη. Ο Νικ έκανε απίστευτη αμυντική εμφάνιση περιορίζοντας τον Ντιλέινι. Ο Διαμαντίδης έκανε απίστευτα πράγματα, μας οδήγησε στο τέλος. Μου μιλάει συνέχεια στο παρκέ και μου λέει τι πρέπει να κάνω. Είναι απίστευτος παίκτης». 

Για τη φάση στο τέλος όπου έδειξε να ξεχνιέται για τη διαφορά που κυνηγούσε η ομάδα του: «Ο Νικ μού είπε ότι πρέπει να επιτεθώ. Δεν ήξερα τί χρειαζόμασταν, αλλά ευτυχώς μου έκαναν φάουλ».  

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ραντούλιτσα:

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι επειδή δεν καλύψαμε τη διαφορά αλλά κάποιες φορές γίνεται αυτό. Το σημαντικό είναι η νίκη αλλά και ο τρόπος που αυτή ήρθε. Ήμασταν πίσω συνέχεια στο σκορ στο β’ ημίχρονο, αλλά μείναμε ενωμένοι και τα καταφέραμε. Μείναμε ψύχραιμοι και με τη βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν κάνουμε υπολογισμούς και μαθηματικά, απλά παίζουμε κάθε παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.