Πάγωσαν στο μηδέν (vid)

Με ισοπαλία μπήκαν στο 2012, ΠΑΣ και ΟΦΗ. Τα Γιάννινα είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να τη μετουσιώσουν σε γκολ και έτσι έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη για το νέο έτος. Πρώτο μέλημα των Κρητικών ήταν το μηδέν στην άμυνα και το πέτυχαν.

Με ισοπαλία μπήκαν στο 2012, ΠΑΣ και ΟΦΗ. Τα Γιάννινα είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να τη μετουσιώσουν σε γκολ και έτσι έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη για το νέο έτος. Πρώτο μέλημα των Κρητικών ήταν το μηδέν στην άμυνα και το πέτυχαν.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Φεγκρούς κάθισε κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά να αποτελείται από τους Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιο, Σκαρντοβέλι. Τζημόπουλος και Βίλα ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ στα άκρα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Σκούφαλης, Μπεσέρα. Πίσω από τον προωθημένο Μπακαγιόκο χρησιμοποιήθηκε ο Γεωργίου.

Ο ΟΦΗ αμυνόταν με 4-2-3-1, αλλά στην επίθεση ένας από τους τρεις παίκτες που βρισκόταν πίσω από τον Μάντζιο, πατούσε περιοχή και βοηθούσε τον Ελληνα σέντερ φορ. Ο Κάρολ υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του, Γαλανόπουλος και Μπουλούτ ήταν τα δύο ακραία μπακ και οι Γεωργίου, Ταυλαρίδης τα δύο στόπερ. Βερόν Κάλαϊτζιτς τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ η τριάδα μπροστά τους αποτελούταν από τους Μπούρμπο, Λόπεθ και Σίσιτς.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τις δύο ομάδες, καθώς στα άκρα το χορτάρι είχε πάγο, ενώ σε πολλά σημεία η μπάλα αναπηδούσε, δυσκολεύοντας έτσι τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή από τα πρώτα κιόλας λεπτά, όμως, αδυνατούσε να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ. Τα μακρινά σουτ και τα γεμίσματα ήταν ο μοναδικός τρόπος για να απειλήσουν την εστία του Κάρολ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν. Αντίθετα οι Κρητικοί ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και θα είχαν καταφέρει να ανησυχήσουν τον Φεγκρούς, αν οι Σίσιτς και Λόπεθ προσπαθούσαν να τροφοδοτήσουν τον Μάντζιο την κατάλληλη στιγμή και δεν έκαναν το κάτι παραπάνω στις προσπάθειες τους.

Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και μάλιστα στο 36′ άγγιξαν το 1-0. Ο Σούφαλης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κώτσιος επιχείρησε την κεφαλιά, αλλά ο Βερόν πάνω στη γραμμή απόκρουσε και στη συνέχεια ο Κάρολ με γροθιές απομάκρυνε. Ο ΠΑΣ αναπτυσσόταν μόνο από τα δεξιά με τους Σκούφαλη, Πατσατζόγλου και Γεωργίου, ωστόσο οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να σταματήσουν τις επελάσεις των αντιπάλων τους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπο με τον Λόπεθ και τον Κάλαϊτζιτς. Ο ΠΑΣ ισορρόπησε το παιχνίδι και απάντησε στις ευκαιρίες με τον Μπακαγιόκο να αστοχεί μέσα από την περιοχή στο 52′.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλα, αλλά τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους, αποτελούσαν εμπόδιο στην προσπάθεια που έκαναν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να ανοίξουν το σκορ.

Οι κινήσεις των δύο προπονητών από τον πάγκο, δεν άλλαξαν την εικόνα του αγώνα. Ο ΠΑΣ είχε την ανούσια υπεροχή και ο ΟΦΗ με αντεπιθέσεις κυρίως προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Φεγκρούς.

Στο 90′ ο Μπακαγιόκο είχε την ευκαιρία να αλλάξει τις ισορροπίες και να χαρίσει στον ΠΑΣ τη νίκη, αλλά όντας αμαρκάριστος στο σημείο του πέναλτι και με την αντίπαλη άμυνα εξουδετερωμένη, “σημάδεψε” το δεξί δοκάρι του Κάρολ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες έβαλαν στο σακούλι τους από ένα βαθμό.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεργκούς, Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Σκαρντοβέλι, Βίλα, Μπεσέρα, Σκούφαλης, Τζημόπουλος, Γεωργίου, Μπακαγιόκο.

ΟΦΗ: Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλατζιτς, Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς, Λόπεζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.