E3 2018: Το Fortnite στο Nintendo Switch έχει ληφθεί πάνω από 2 εκατομμύρια φορές

Μεγάλη η επιτυχία.Αν και ορισμένες διαρροές έδειξαν ότι θα ερχόταν στην πλατφόρμα, το Fortnite μας...

Μεγάλη η επιτυχία.

Αν και ορισμένες διαρροές έδειξαν ότι θα ερχόταν στην πλατφόρμα, το Fortnite μας εξέπληξε ερχόμενο στο Switch, μετά το Nintendo Direct στην E3 2018. Και σε λιγότερο από μια μέρα, ένας τεράστιος αριθμός παικτών έχει ήδη κατεβάσει το δημοφιλές παιχνίδι.

Μιλώντας στο IGN στην E3 2018, ο πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, επιβεβαίωσε ότι, την πρώτη ημέρα διαθεσιμότητάς του, το Fortnite έχει γίνει download στο Switch πάνω από δύο εκατομμύρια φορές.

“Σε αυτό το σημείο, έχουμε ήδη πάνω από δύο εκατομμύρια downloads στο Fortnite”, δήλωσε ο Fils-Aime. “Έτσι μιλάει ήδη σε ένα αφοσιωμένο κοινό στο Nintendo Switch καθώς και στην βασική πρόταση του. Μπορώ τώρα να το πάρω μαζί μου και να παίξω οπουδήποτε, οποτεδήποτε, με οποιονδήποτε, είναι πραγματικά συντονισμένο”.

Η κυκλοφορία του Fortnite on Switch ήρθε με κάποιες εκπληκτικές ειδήσεις. Η πρώτη, θετική σημείωση είναι ότι οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα φωνητική συνομιλία στο παιχνίδι μέσω της υποδοχής ακουστικών του Switch, αντί της εφαρμογής για κινητά της κονσόλας. Και παρόλο που το cross-play υποστηρίζεται από το Switch με τις εκδόσεις των Xbox One, PC, Mac και κινητού, οι λογαριασμοί που συνδέονται με PS4 δεν είναι συμβατοί με την έκδοση Switch, ούτε υποστηρίζεται το crossplay μεταξύ των πλατφορμών.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.