Στη λίστα της ΑΕΛ ο Ιορντανέσκου

Στη λίστα με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ φέρεται να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου.
13/09/2017 • 10:48
Ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου
  • shares
Στη λίστα με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ φέρεται να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των “βυσσινί” εξετάζουν το ενδεχόμενο πρόσληψης του Ρουμάνου τεχνικού, για την αντικατάσταση του Αντρέ Πάους, ο οποίος δε συνεχίζει στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας.

Ο 38χρονος Ρουμάνος τεχνικός είναι γιος του Άνχελ Ιορντανέσκου και κατά το παρελθόν έχει προταθεί σε Ξάνθη και Λαμία. Ο 38χρονος προπονητής εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “βυσσινί”, οι οποίοι παράλληλα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο της ομάδας. Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου τεχνικού της ΑΕΛ.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
22/06/2018 • 08:37

Αποδείξεις μέσω της ουσίας ψάχνει η Βραζιλία

Δεν έπεισε η Βραζιλία στο πρώτο της παιχνίδι. Τώρα σε πιο ρεαλιστικές καταστάσεις το φαβορί θα παίξει για το αποτέλεσμα. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, διαχρονικά, παίρνει περισσότερα πράγματα. Αμφίρροπα τα άλλα δύο ματς της ημέρας με Σερβους και Ισλανδούς να μας πείθουν περισσότερο.

09/05/2018 • 16:07