Χωρίς κόσμο στο Αγρίνιο

Οριστικά χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 4 Ιανουαρίου.

Οριστικά χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 4 Ιανουαρίου. Μετά το “κόκκινο” που άναψε την περασμένη εβδομάδα ο Παναγιώτης Μπιτσαξής, με το έγγραφό του στην ΕΛ.ΑΣ., στη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας επισημοποιήθηκε το “μπλόκο” στους “πράσινους” φιλάθλους.


Αν και η πλευρά του Παναιτωλικού δεν έφερε καμία αντίρρηση για να ικανοποιήσει το αίτημα του Παναθηναϊκού για την παρουσία των οπαδών του σε μέρος της κερκίδας (περίπου 250 εισιτήρια), οι εκπρόσωποι της αστυνομίας ήταν κατηγορηματικά αντίθετοι σε τέτοιο ενδεχόμενο. Η επίσημη δικαιολογία που ανέφεραν ήταν πως «…επειδή το γήπεδο είναι εντός της πόλης, δεν θα δώσουμε το “πράσινο φως” για καμία μετακίνηση οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας, αφού συντρέχουν λόγοι ασφαλείας…».


Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που θέλουν να μεταβούν στο Αγρίνιο από την Αθήνα ή άλλες πόλεις για να δουν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, με τον Παναιτωλικό, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μόνο μεμονωμένα, λαμβάνοντας εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού (περίπου 1.500 θα τεθούν σε κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες).

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία “δεν θα πρέπει να φορούν διακριτικά του Παναθηναϊκού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.