Απογοήτευση με άρωμα Ευρώπης

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog για την απογοήτευση που επικρατεί στο "στρατόπεδο" του Ατρομήτου παρά τη νίκη επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή.

Ούτε λέξη δε μπόρεσε να αρθρώσει ο Τραϊανός Δέλλας δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό. Γρι. “Τίποτα” είπε στην ερώτηση αν κρατάει κάτι από το ματς πέρα από τη νίκη. Δεδομένης της εμφάνισης της ομάδας του το ερώτημα έμοιαζε ρητορικό.

Δύο μέρες ρεπό. Να ξεθολώσει το μυαλό. Άπαντες ήταν απογοητευμένοι μετά το ματς της Κομοτηνής. Με σκυμμένα κεφάλια. “Πόνεσαν τα μάτια μας” έλεγαν ακόμα και μεταξύ τους οι παίκτες. Μια δεύτερη σκέψη δείχνει το τί ιδιοσυγκρασία έχει περάσει στο DNA του Ατρόμητου. Μα να νικά στην κακή του μέρα; Αυτό θεωρείται ίδιον μεγάλης ομάδας.

Και ξαφνικά, από τα νηφάλια χείλη, άρχισε να ψελλίζεται αυτό που πριν κάνα μήνα θεωρείτο μόνο ως θαύμα. Η διαφορά από την πέμπτη θέση (Πανιώνιος)στους οκτώ βαθμούς με εννέα διαθέσιμους. Το πρόγραμμα αφήνει ελπίδα ακόμα και γι’ αυτό. Ωστόσο στο μυαλό υπάρχει η περίπτωση της μη αδειοδότησης των κυανέρυθρων που θα κριθεί σε λίγες μέρες. Όπως και του ΠΑΣ που ακολουθεί στους 37 βαθμούς.

Καλό θα είναι να αποφύγουμε να βγάλουμε κομπιουτεράκι και σεναριολογίες. Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές αναμένονται καυτές. Πολλές ομάδες έχουν αρχίσει να ορέγονται play off και κατ’ επέκταση Ευρώπη. Πλατανιάς, Παναιτωλικός, Ατρόμητος έρχονται να “κατσικωθούν” στον σβέρκο του Αστέρα Τρίπολης σε αυτή την μάχη που θα πάει μέχρι τέλους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.