Πρόβλημα στους προσαγωγούς ο Τζούνιορ

Οι προπονήσεις του Εργοτέλη, συνεχίζονται κανονικά, καθώς στο πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Νίκος Καραγεωργίου ρεπό υπάρχει μόνο για την Κυριακή.

Οι προπονήσεις του Εργοτέλη, συνεχίζονται κανονικά, καθώς στο πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Νίκος Καραγεωργίου ρεπό υπάρχει μόνο για την Κυριακή. Ο Ελληνας τεχνικός, είδε την Παρασκευή τον Τζούνιορ να μην παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Για το λόγο αυτό ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Πάντως δεν συντρέψει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση του παίκτη, καθώς αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, στο «Κέντρο Προστασίας Παιδιού Λασιθίου» (πρώην παιδόπολη) βρέθηκαν την Παρασκευή άνθρωποι του Εργοτέλη συνεχίζοντας την έντονη κοινωνική του δραστηριότητα.

Αντιπροσωπία της ομάδας αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί το «Κέντρο Προστασίας Παιδιού Λασιθίου», όπου μοίρασαν δώρα (εμφανίσεις της ομάδας και μπάλες) και αυτόγραφα. Τα μέλη της αντιπροσωπίας της ομάδας έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από τα παιδιά και τους παιδαγωγούς τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.