«Να διοργανωθεί ανεπίσημο δείπνο»

Ο Ιβάν Σαββίδης προτείνει τη διοργάνωση ανεπίσημου δείπνου με τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, μετά τη σημερινή ματαίωση της συνάντησης με τον Σταύρο Κοντονή.

Ο Ιβάν Σαββίδης προτείνει τη διοργάνωση ανεπίσημου δείπνου με τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, μετά τη σημερινή ματαίωση της συνάντησης με τον Σταύρο Κοντονή.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει ότι παρά την απογοήτευσή του παραμένει στην Αθήνα και είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε νέα πρωτοβουλία. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος που, παρότι προσγειώθηκα στην Αθήνα, αναβάλλοντας όλες μου τις υποθέσεις, για να προβώ σε ακόμη μια ενέργεια για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδεχόμενος την πρόταση ενός κρατικού οργάνου, δεν κατέστη δυνατό να καθίσουμε σε ένα τραπέζι για την εξεύρεση λύσεων. Δυστυχώς όμως το Κράτος έδειξε την αδυναμία του. Μήπως δεν ήταν εγκαίρως γνωστοί οι περιορισμοί για κάποιον προσκεκλημένο;

Μα και αυτό είναι στην αρμοδιότητα του Κράτους να λυθεί, ποιοί δηλαδή έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε τέτοιες συναντήσεις, πριν προσκαλέσει εμένα (μάλλον τους «φιλοξενούμενους» τους ενημερώνουν τελευταίους).

Υποθέτω ότι παρόλα αυτά δεν σταματάει η διαδικασία εξεύρεσης λύσης για το ποδόσφαιρο και προφανώς έφτασε ο καιρός, αυτή την πρωτοβουλία να την αναλάβει προσωπικά ο Πρωθυπουργός.

Εξακολουθούμε να είμαστε όμηροι της διαφθοράς και των ανήθικων παιχνιδιών.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αθήνα και είμαι έτοιμος να επαναπροσδιορίσω το πρόγραμμά μου εκ νέου, ξεπερνώντας τον προσωπικό μου εγωισμό και την απογοήτευση. Προτείνω να κάνουν όλοι το ίδιο και να διοργανώσουμε ένα ανεπίσημο δείπνο, οι τέσσερις ιδιοκτήτες κι ένας εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Μόνο μ´ αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσουμε την ελπίδα πολλών εκατομμυρίων φιλάθλων, ότι κάποτε αυτό το βρώμικο και διεφθαρμένο σύστημα μπορεί να καθαριστεί.

Οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση, δεσμεύομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα την υποστηρίξει»

Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.