Ίβκοβιτς: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Νανσί θα πρέπει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Νανσί θα πρέπει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» με δηλώσεις του στάθηκε κυρίως στις απουσίες των Σπανούλη και Παπαδόπουλου και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από τη Γαλλία.

«Το παιχνίδι με την Νανσί είναι το τελευταίο για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και εμείς θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, να δείξουμε ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Απότομα όμως μείναμε χωρίς τη βάση μας αφού στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε ο Σπανούλης. Το ματς είναι πολύ δύσκολο αφού αναγκαζόμαστε να παίξουμε χωρίς τον αρχηγό μας και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, αλλά και χωρίς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Όπως είναι χτισμένη η ομάδα μιλάμε για τα δύο πιο έμπειρα παιδιά της ομάδας μας, αυτοί είναι η βάση μας σε θέματα δημιουργίας και σαν στιλ παιχνιδιού. Όλα αυτά συνέβησαν ξαφνικά και έχουμε ελάχιστο χρόνο μπροστά μας, ωστόσο θα πρέπει να αντιδράσουμε σαν ομάδα» δήλωσε αρχικά ο Ίβκοβιτς.

Στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικό τόνισε: «Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Η προπόνηση που θα κάνουμε στο γήπεδο της αναμέτρησης θα μας δώσει την ευκαιρία να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Πρέπει να είμαι πιο κοντά στους παίκτες μου τώρα και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις απουσίες μέσα από την ομαδικότητα. Δε γίνεται να περιμένουμε από κάποια παιδιά να κάνουν ότι κάνει στο παρκέ ο Σπανούλης, θέλει λίγο χρόνο. Η ψυχολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι να αγχωθούν οι παίκτες, να αισθανθούν μεγαλύτερη πίεση. Η δουλειά μας θα καλύψει τα πάντα. Απλά σκεφτείτε πως παίξαμε τον Οκτώβριο με την Μπιλμπάο και πως παίξαμε την περασμένη εβδομάδα με την Καντού».

Από την πλευρά των παικτών ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: «Ξέρουμε ότι το ματς κόντρα στη Νανσί δεν θα είναι εύκολο. Τώρα που θα αγωνιστούμε χωρίς τον ηγέτη μας τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Η Νανσί έχει μεγάλο κίνητρο και θέλει τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Δεν έχουν άγχος, αλλά θέλουν μια μεγάλη νίκη στην τελευταία αγωνιστική. Παίζουν έξυπνα και γρήγορα στο γήπεδο τους, αλλά εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε πως αξίζουμε μια νίκη μακριά από την έδρα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.