Ουζουνίδης: «Πήρα αυτό που ήθελα…» (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε δηλώσεις του στο Novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη μετά το φιλικό του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε στόχος του αγώνα ήταν να δει κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε δηλώσεις του στο Novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη μετά το φιλικό του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε στόχος του αγώνα ήταν να δει κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής. 

«Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η συγκέντρωση. Εμείς στην αρχή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και για αυτό ο Παναθηναϊκός σε τρεις επιθέσεις ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο έγινε το 3-0. Νομίζω ότι η πρώτη ευκαιρία χάθηκε μετά το 4-0 αν δεν κάνω λάθος. Ενώ στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πολλές ευκαιρίες, εμείς δεν δεχτήκαμε γκολ, ενώ σήμερα χωρίς ευκαιρία δεχτήκαμε τέσσερα. Δεν έχει όμως σημασία. Αυτό που με ενδιέφερε εμένα ήταν να δοκιμάσω κάποια πράγματα, να βάλω παιδιά και από την Κ-20 και παιδιά που δεν έχουν παίξει καθόλου μέχρι τώρα. Γενικά ήταν μία καλή προπόνηση απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. 

Σίγουρα το αποτέλεσμα πάντα μένει έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε γιατί δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα, όμως θα τύχουν και τέτοια ματς. Νέα παιδιά έχουμε. Όπως τους είπα και στα αποδυτήρια δεν με πειράζει να γίνονται λάθη αρκεί να μην τα επαναλαμβάνουν. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό ματς και για τις δύο ομάδες. Οι προπονητές νομίζω ότι αυτό που θέλαμε το πήραμε από αυτό το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου.

Για το αν ήταν μια μικρή πρόβα ενόψει των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ: «Όχι δεν έχει καμία σχέση. Ούτε η ενδεκάδα αυτή θα είναι η δική μας, ούτε του Παναθηναϊκού θα είναι αυτή. Νομίζω ότι τα επίσημα παιχνίδια έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και εμείς δεν μπορεί να είμαστε τόσο ανοιχτεί και χαλαροί. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για αυτό το στυλ παιχνιδιού σε επίσημα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.