Στη λίστα του Στραματσιόνι ο Πατσίνι

Την περίπτωση του Τζιαμπάολο Πατσίνι φέρεται να εξετάζει ο Αντρέα Στραματσιόνι, προκειμένου να καλύψει το κενό του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος αναμένεται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την περίπτωση του Τζιαμπάολο Πατσίνι φέρεται να εξετάζει ο Αντρέα Στραματσιόνι, προκειμένου να καλύψει το κενό του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος αναμένεται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής του λίστα το όνομα του συμπατριώτη του επιθετικού.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται φέτος στην Ελλάς Βερόνα, από την οποία φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Κατά το παρελθόν, ο Πατσίνι έχει φορέσει τις φανέλες των Ίντερ και Μίλαν. Ο Πατσίνι μπορεί να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού της ιταλικής ομάδας και αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτησή του, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα.

Τέλος, ο Στραματσιόνι φέρεται να έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με τον έμπειρο επιθετικό, προκειμένου να δει αν είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αθήνα. Ο Πατσίνι φάνηκε να ενδιαφέρεται για μια ενδεχόμενη μετεγγραφή στους «πράσινους». Το συγκεκριμένο θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.