Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αυλαία των ομίλων

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάμωσαν εκ νέου σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία μετά την 24ωρη χτεσινή ξεκούραση που είχαν άπαντες πλην των τερματοφυλάκων.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάμωσαν εκ νέου σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία μετά την 24ωρη χτεσινή ξεκούραση που είχαν άπαντες πλην των τερματοφυλάκων. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους παίκτες του να πραγματοποιούν ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα με εξαίρεση τους τραυματίες Κοντρέρας, Σαλπιγγίδη, Παπάζογλου που έκαναν ατομικό.

Στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συμμετείχε κι ο Χαλκιάς προτού συνεχίσει – και αυτός – με ατομικό πρόγραμμα. Σ’ ότι αφορά τον «Σάλπι», οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς παραμένουν και το αν θα δώσει κανονικά το παρών στον επερχόμενο αγώνα με την Καζάν την Πέμπτη θα εξακριβωθεί στην αυριανή, τελευταία πριν από την αυλαία ομίλων, προπόνηση. Η πώληση των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση συνεχίζεται κανονικά από τα εκδοτήρια της Τούμπας (10.00-17.00).

Στο μεταξύ, τα δημοσιεύματα από τη Χιλή για τον Κοντρέρας καλά κρατούν. Σειρά πήρε η εφημερίδα «El Mercurio» που με δημοσίευμά της υποστηρίζει για πρόταση της Κόλο Κόλο ύψους τετρακοσίων χιλιάδων δολαρίων, αλλά προφανώς δεν έχει ενημέρωση για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και για τις επαφές του διεθνούς Χιλιανού κεντρικού αμυντικού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Σε διοικητικό επίπεδο, φαίνεται πως το θέμα της παραίτησης του Βαγγέλη Ποζατζίδη από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη δεν έχει «κλείσει», τουλάχιστον τυπικά, αφού οι άνθρωποι του Α.Σ. επιβεβαιώνουν μεν πως η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή την περασμένη Παρασκευή αλλά επισήμως θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. που θα γίνει είτε στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας είτε στο ξεκίνημα της επόμενης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.