Γόντικας: “Συγχαρητήρια για τη νίκη και την ανατροπή” (vid)

Χαμογελαστός αποχώρησε από τη Νέα Σμύρνη ο Δημήτρης Γόντικας, που μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Νίκο Τζουάννη, για τη νίκη και την ανατροπή του σκορ από τον Παναθηναϊκό, αποδίδοντας τα εύσημα στους "πράσινους" ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της υγείας του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Χαμογελαστός αποχώρησε από τη Νέα Σμύρνη ο Δημήτρης Γόντικας, που μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Νίκο Τζουάννη για τη νίκη και την ανατροπή του σκορ από τον Παναθηναϊκό, αποδίδοντας τα εύσημα στους “πράσινους” ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της υγείας του Ζεσουάλδο Φερέιρα. 

“Ο Πανιώνιος είναι αξιόμαχο σύνολο και έπαιξε πολύ καλά. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν δύσκολη, είχαμε και την έλλειψη του προπονητή λόγω της ασθένειας του. Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό διπλό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, από τον τρόπο που αγωνίστηκαν και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ σε ένα δύσκολο αγώνα”.


“Η κατάσταση του Φερέιρα έχει βελτιωθεί. Ο κύριος Κουλουμέντας τον παρακολουθεί. Έχει μία ελαφρά πνευμονία, όμως παίρνει αντιβίωση και είναι καλύτερα” ήταν τα λόγια του προέδρου του “τριφυλλιού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.