Ρούνεϊ: «Θα επιστρέψω δυνατότερος»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ υπογράμμισε πως είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατότερος στην ενεργό δράση, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ υπογράμμισε πως είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατότερος στην ενεργό δράση, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Άγγλος επιθετικός τόνισε πως είναι αφοσιωμένος με τις υποχρεώσεις του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως δεν ασχολείται ακόμα με την εθνική Αγγλίας και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας. 

Αρχικά, ο Ρούνεϊ: «Έχω ακόμα μερικά χρόνια ποδοσφαίρου. Συνεχίζω και προσπαθώ, πρώτα από όλα για να βοηθώ την ομάδα μου να πετύχει και αν μπορώ να πετύχω και μερικά γκολ για να γίνει ακόμα πιο εύκολα, τότε θα είναι τέλειο. Την τελευταία διετία παίζω πολύ καλά, καθώς έχω σκοράρει πάρα πολλά γκολ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ρεκόρ του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: «ο ρεκόρ υπήρχε για παραπάνω από 40 χρόνια και το γεγονός πως το «έσπασα» λέει πολλά. Ωστόσο, πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στην βράβευση, καθώς την έκανε ακόμα πιο σπουδαία. Παράλληλα είναι κάτι το οποίο θέλω να επεκτείνω, κατέχω το ρεκόρ και θέλω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ».

Τέλος, μίλησε και για την εθνική Αγγλίας: «Όχι, πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος στο σύλλογο μου. Τραυματισμοί υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, για αυτό το λόγο δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι. Προφανώς και δεν θες να τραυματίζεσαι αλλά μερικές φορές συμβαίνει και για να είμαι ειλικρινής με την ένταση που υπάρχει στην Premier League τις περισσότερες φορές κινδυνεύεις να πάθεις κάτι. Έπαιζα πολύ καλά πριν τον τραυματισμό, ωστόσο πρέπει να κοιτάξω μπροστά και να επιστρέψω δυνατότερος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.