Πρόεδρος ο "Mr Manos", στο Δ.Σ. ο Αλαφούζος

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να διαδέχεται τον Γιάννη Αλαφούζο.
0
Νίκος Τζουάννης
20/04/2017 • 15:41
Ο Γιάννης Αλαφούζος
  • shares
Αλλαγή σελίδας στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει μονάχα ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου θα αναλάβει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Ο περιορισμένος χρόνος του Γιάννη Αλαφούζου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων με τα ναυτιλιακά και τον όμιλο ΜΜΕ που διατηρεί, οδηγούν τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ στην απόφαση να ...παραδώσει τη θέση του στο Τριφύλλι σε έναν έμπειρο παράγοντα, ο οποίος θα αναλάβει να "τρέξει" το κλαμπ. Πάντως η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την προεδρία, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση κάποια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό ή μετοχικό καθεστώς της ΠΑΕ. 

Παράλληλα στην Γ.Σ. της 21ης Απριλίου θα προκύψει νέο Δ.Σ., με σχήμα πιο μικρό για την πιο εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
23/09/2017 • 08:00

Βάζουν δύσκολα ως φιλοξενούμενες Νόττιγχαμ και Μπρέντα

Ανταγωνιστικά ματς θα γίνουν στο Πίτερμπορο, το Ρότερνταμ και το Μπέρμιγχαμ όπου ναι μεν οι γηπεδούχοι έχουν θεωρητικό προβάδισμα όμως οι Γουίγκαν, Μπρέντα - με συνέπεια στο εκτός έδρας γκολ - και Νόττιγχαμ σε κατάσταση πίεσης αποδίδουν πολύ καλύτερα.