Πρόεδρος ο "Mr Manos", στο Δ.Σ. ο Αλαφούζος

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να διαδέχεται τον Γιάννη Αλαφούζο.
0
Νίκος Τζουάννης
20/04/2017 • 15:41
Ο Γιάννης Αλαφούζος
  • shares
Αλλαγή σελίδας στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει μονάχα ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου θα αναλάβει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Ο περιορισμένος χρόνος του Γιάννη Αλαφούζου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων με τα ναυτιλιακά και τον όμιλο ΜΜΕ που διατηρεί, οδηγούν τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ στην απόφαση να ...παραδώσει τη θέση του στο Τριφύλλι σε έναν έμπειρο παράγοντα, ο οποίος θα αναλάβει να "τρέξει" το κλαμπ. Πάντως η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την προεδρία, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση κάποια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό ή μετοχικό καθεστώς της ΠΑΕ. 

Παράλληλα στην Γ.Σ. της 21ης Απριλίου θα προκύψει νέο Δ.Σ., με σχήμα πιο μικρό για την πιο εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 19:30

Live
24/11/2017 • 08:00

Αξιόπιστες ιδέες για γκολ κι όχι μόνον σε Σκωτία, Ολλανδία, Βέλγιο.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Αλκμάαρ με ένα νικηφόρο σερί και καλή επιθετική παρουσία. Θα πιέσει την άμυνα της Τβέντε από την αρχή προκειμένου να αξιοποιήσει και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Καλό και το Goal/Goal, πάντως, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

21/11/2017 • 12:30