Η «τρέλα» του Σισέ

«Πάγωσαν» άπαντες στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, ενώ ήταν σε εξέλιξη η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής. Ο Σισέ βρέθηκε στο έδαφος και πονούσε αφόρητα.

«Πάγωσαν» άπαντες στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, ενώ ήταν σε εξέλιξη η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής. Ο Σισέ βρέθηκε στο έδαφος και πονούσε αφόρητα. Είχε κολλήσει το πόδι του και φάνηκε να γυρίζει το δεξί γόνατο. Όλοι έτρεξαν γύρω του και για λίγα λεπτά δε γινόταν προπόνηση. Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος που είχε έρθει στο Ζέεφελντ λίγες ώρες νωρίτερα (τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Αθήνα και τον αντικαθιστούσε ο γιατρός της ομάδας νέων, Αλέξανδρος Κοΐνης) έσπευσε αμέσως κοντά για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σισέ αποχωρούσε υποβασταζόμενος και κουτσαίνοντας. Η εικόνα του προκαλούσε ανησυχία. Κοντά του πήγε αμέσως ο Φρανσουά Μοδέστο ώστε να δει και εκείνος την κατάστασή του. Αφού κύλησε ένα τέταρτο, ο Χρήστος Θέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασε τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος περίμενε με αγωνία να μάθει για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του, καθώς είναι από τις βασικές του επιλογές για το κέντρο της άμυνας.
Καθώς περνούσε ο χρόνος, ο Σισέ άρχισε να κάνει ασκήσεις. Προφανώς και αισθανόταν πολύ καλύτερα, διότι ενώ πλησίαζε η προπόνηση προς το τέλος, ζήτησε να μπει! Τότε ο Θέος και ο Μοδέστο προσπάθησαν να ελέγξουν την επιθυμία του. Του εξήγησαν πως θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο να μην επιστρέψει στην προπόνηση, αλλά να κάνει μερικές ασκήσεις αποθεραπείας. 
Δίχως άλλο, προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση η επιμονή του Σισέ να επιστρέψει στο πρόγραμμα της προπόνησης. Αλλά πάνω από όλα, μετράει το γεγονός πως αισθανόταν πολύ καλύτερα. Και τούτο ήταν το πιο ευχάριστο νέο, το βράδυ της Παρασκευής στο Ζέεφελντ. 
Φυσικά θα εξεταστεί το Σάββατο από τον γιατρό του Ολυμπιακού και εν συνεχεία θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί στο φιλικό με τη Βάτενς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.