«Αηδία για τη σφαγιαστική διαιτησία»

Οργισμένη ανακοίνωση κατά της «σφαγιαστικής διαιτησίας» στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, εξέδωσε η διοίκηση του Βύζαντα.

Οργισμένη ανακοίνωση κατά της «σφαγιαστικής διαιτησίας» στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, εξέδωσε η διοίκηση του Βύζαντα. Οι Μεγαρείς θεωρούν πως δεν είναι αρεστοί στην ΕΠΟ μιας και -όπως υποστηρίζουν- αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αδικήθηκαν.

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ εκφράζουν την αηδία τους για τη σφαγιαστική διαιτησία του Σωσώνη από την Φθιώτιδα. Ο εν λόγω ρέφερι εφηύρε πέναλτι στο 90ό λεπτό, καταδικάζοντας την ομάδα μας σε ήττα. Η διαιτησία του Σωσώνη ήταν το αποκορύφωμα των διαιτησιών των προηγούμενων αγωνιστικών, αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν αρέσουν στον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. και στα αρμόδια όργανα να υπάρχουν στο πρωτάθλημα ομάδες νοικοκυρεμένες σαν τον Βύζαντα.

Είναι τραγικό στην οικονομική συγκυρία που βιώνουμε αυτή την εποχή, να έρχονται διαιτητές “τύπου Σωσώνη” και να κόβουν το ψωμί 30 οικογενειών. Γι’ αυτό και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Σωσώνη και των βοηθών του.

Η ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ θα συνεχίσει τον αγώνα της μέσα στο γήπεδο, αφήνοντας πίσω τις προκλητικές διαιτησίες και πιστεύοντας ότι το κυνήγι της ομάδας μας δεν θα συνεχιστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.